28 juni 2005

Trailer: King Kong

Iedereen weet ondertussen dat Peter Jackson, het genie dat ons Lord of The Rings bezorgde, werkt aan een remake van King Kong. Vanaf nu is er echter ook al een trailer, en die vind je hier. Het geheel ziet er niet slecht uit, alleen: Waarom lopen er ook op dít eiland Uruk-hai rond, en wat doen die Jurassic Park dinosauriers in godsnaam in deze film? Waren ze verdwaald (verkeerde filmstudio binnengewandeld?)

News: Max Payne

Nadat de rechten op zowat elke comic book verkocht zijn, en er dus niets meer uit te melken valt, richten enkelen zich terug wat meer op videogames om te verfilmen. Zo zouden er nu ook plannen zijn om de PC-topper Max Payne naar het witte doek te brengen. Een regisseur is al gevonden (en nee, vreemd genoeg is het niet John Woo geworden, die geknipt zou zijn voor deze rol, maar het regisseursduo Scott Faye en Julie Yorn, die zelfs op IMDB nog illustere onbekenden blijken te zijn). Een hoofdrolacteur hebben ze echter nog niet.

News: X-Men 3

Goed nieuws voor de liefhebbers van vrouwelijk schone actrices. Hoewel het leek dat Famke Janssen in X-men 2 haar laatste krachttoer als Dr. Jeanne Grey niet overleefde, zal ze waarschijnlijk toch terug verschijnen in X-men 3. Naast Famke spelen ook Rebecca Romijn-Stamos en Hale Berry terug mee.
Als nieuwkomers mogen we ons verwachten aan Vinnie Jones (bekend uit Snatch, >Mean Machine, en Gone in 60 seconds) als Juggernaut en Kelsey Grammer als Beast. Vooral deze laatste blijkt een vreemde keuze te zijn, aangezien Kelsey Grammer vooral bekend is als Frasier uit de gelijknamige comedy-reeks en Cheers.

Famke Janssen als Dr. Jean Grey

05 juni 2005

Review: Resident Evil Apocalypse


Resident Evil: Apocalypse: Een knappe Milla Jovovich als actieheld. Wat heeft een mens nog meer nodig?
Quotering: 3,5/5
Posted by Hello

Review: Team America


Team America World Police: Heerlijk knullig
Quotering: 3/5
Posted by Hello