23 december 2005

19 december 2005

Review: King Kong


King Kong: De special effects primeren op het verhaal
Quotering: 2,5/5
Posted by Picasa

Review: Creep


Creep: Pluspunten: Franka Potente. Minpunten: de film
Quotering: 0,5/5
Posted by Picasa

01 december 2005

News: Sequels

Nieuwe films worden er amper nog gemaakt, zo lijkt het wel. Als je het filmnieuws een beetje in het oog houdt, lijken er nog enkel sequels, prequels en spin-offs uit te komen. Soms kan je er om juichen, meestal is het om van te janken (wie zat er te wachten op Miss Congeniality 2, Alien vs Predator, etc.?).
Enkele voorbeelden:
Scary Movie 4: Hoewel de makers van de reeks al na het eerste deel beweerden dat ze zich nooit zouden verleiden tot het maken van sequels, zijn we inmiddels toch al weer bij deel 4 aanbeland. Deze keer zal vooral 'The Village' als inspiratiebron dienen, en worden we op het gebied van vrouwelijk schoon verwend door Carmen Electra.
8 mm 2: Zou op dit moment in de videotheekrekken moeten liggen. Wat de link met de originele 8 mm is, daar kan echter niemand een degelijk antwoord op geven.
Terminator 4: Deze had iedereen natuurlijk allang voelen aankomen, maar nu zouden er concrete stappen zijn ondernomen om de oorlog tussen mens en machine op het witte doek te brengen. Daar houdt het echter nog niet op; men zou daarnaast ook een TV-serie willen maken die zich vooral toelegt op het leven van Sarah Conner (gespeeld door Linda Hamilton in Terminator 1 en 2). De rol zal deze keer dan wel door iemand anders gespeeld worden
Tomb Raider 3: Voorlopig nog enkel geruchten, maar lovely Angelina zou ten derde male hebben toegehapt in de huid van Lara Croft te kruipen.