19 augustus 2005

News: Lord of war

Binnenkort verschijnt Lord of war, de nieuwste Nicholas Cage-film in de Amerikaanse zalen. Voorlopig moeten wij het echter nog even stellen met enkel de trailer, die al een tipje van de sluier licht. Het ziet er naar uit dat Lord of War zowel spectaculair als cynisch zal worden met een flinke laag zwarte humor. Heerlijk. Naast Nicholas Cage spelen ook nog Jared Leto (bekend van vooral Panic Room en Alexander) mee, en ook Ethan Hawke (geen verdere uitleg nodig, vermoed ik), Ian Holm (Bilbo Baggins in Lord of the Rings), en Bridget Moynahan, de vrouw die zo mooi stond te wezen naast Will Smith in I, Robot en naast Colin Farrel in The Recruit. Daarenboven is de film geschreven en geregiseerd door Andrew Niccol, die ook al verantwoordelijk was voor het schrijven van The Terminal, S1mone, en The Truman Show.
Daarnaast blijft Nicholas Cage nog steeds een bezig baasje. In juli had ik al eens een opsomming gemaakt van de aangekondige Cage-projecten en het lijkt wel alsof er iedere week bijkomen. In juli was al sprake van 9 nieuwe projecten (Lord of war inbegrepen), nu maken Time Share en National Treasure 2 het totaal op 11.

UPDATE: er is een filmpje (5 seconden lang) opgedoken dat ons al een snelle en zeer korte blik gunt op afgewerkte beelden uit Ghost Rider. Link

Geen opmerkingen: