05 juni 2007

Trailerdinsdag

Na Saw en Hostel, lijkt Captivity - met een hopelijk ingetogen acterende Elisha Cuthbert - een film die in hetzelfde lijstje thuishoort.
Angelina Jolie blijft zich inzetten om van de wereld een betere plek te maken: naast haar adoptiedrang (ongetwijfeld zit ze op dit moment ongeveer aan haar 25ste adoptiekind...), speelt ze ook de hoofdrol in A mighty heart, een waargebeurd verhaal over terreur-kidnappingen in Pakistan.
Paris, je t'aime: de titel doet het slechtste vermoeden, maar dit zou wel eens een echt pareltje kunnen worden: 18 regisseurs, waaronder de Coen Brothers, Gus van Sant, Wes Craven en Gerard Depardieu geven elk hun visie over verliefd worden in en op Parijs, en worden daarbij bijgestaan door goed volk als Nathalie Portman, Jude Law, Steve Buscemi, Elijah Wood en vele, vele anderen (herken jij ze allemaal in de trailer?). Eentje om naar uit te kijken.
Dan is er ook nog Fido, een zombie-film met een twist.
Lucy Liu's carriere zitblijkbaar in het slop als ze al moet opdraven in een film als Rise: Blood Hunter. Waar is de tijd dat ze de show stal in Charlie's Angels en Kill Bill Vol. 1?
Eentje voor de vrouwtjes: Evening
You kill me zou nog weleens een verrassende actie-komedie kunnen worden.

Geen opmerkingen: